Magatzem Ses Pedreres és una empresa dedicada a la venda de materials de construcció i ferreteria fundada el 1999 per Tomeu Barceló i situada a la localitat de Santanyí, a l’illa de Mallorca.

Des de la nostra creació com a empresa, sempre ens hem mantingut fidels a la nostra filosofia de servei i atenció al client, tant al professional com al particular, a la recerca de solucions a les seves necessitats, ia un continu esforç per millorar cada dia, amb l’objectiu de ser un magatzem de confiança.

Actualment, Magatzem Ses Pedreres compte, entre altres, amb una secció de ferreteria que ofereix una àmplia gamma de referències per a bricolatge, pintura, fontaneria, electricitat i eines manuals i elèctriques, així com una àmplia i completa gamma d’equipament, maquinària i complements per al professional de la construcció.

Al nostre magatzem trobareu tot el que necessita per acabats d’obra. En la nostra exposició disposem de paviments i revestiments ceràmics, a més d’una completa gamma de producte en aixetes, moble de bany i plats de dutxa, tot això amb la garantia de primeres marques referents en el mercat.

Per donar un servei integral als seus projectes, disposem d’un ampli servei de transport compost per camions grua de gran tonatge, tant per a material paletitzat, com per al transport d’àrids a obra.

En Magatzem Ses Pedreres ofrecemos a nuestros clientes materiales y productos de las primeras marcas para nueva construcción y reformas, así como un completo asesoramiento técnico sobre su utilización y aplicación.

Tot per al bricolatge a la llar i la construcció